Oorhaken, klaphaken en oorstekers

14K Goldfill: de oorhaken rechtsboven worden meestal standaard gebruikt, de klaphaken kosten 17,50 en de oorstekers kosten 14,50 euro per paar. Scroll helemaal naar beneden als je een oorbel wilt zien met deze verschillende mogelijkheden, ook is op die foto nog een lange oorhaak te bewonderen.

 

Zilver: de oorhaken linksboven zijn de oorhaken die gewoonlijk worden gebruikt, rechtsboven zijn gewone klaphaken (9,50 euro), linksonder zijn de robuuste klaphaken, die kosten 15,00 euro. Deze robuuste oorhaken staan erg mooi bij de wat grotere oorbellen. De oorstekers zijn 9,50 euro.

Voor de mensen die erg allergisch zijn aangelegd, heb ik oorhaken van chirurgisch staal. Ze kunnen in bijna alle gevallen aan de oorbellen worden bevestigd. Neem contact op als je interesse hebt, dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen. Deze oorhaken kosten 7,50 per paar.

Verder is er voor de 14K Goldfilled oorbellen nog een optie: een lange oorhaak. Op deze foto zie je hoe een oorbel eruit ziet met van links naar rechts een gewone ronde oorhaak, een lange oorhaak, een klaphaak en een oorsteker.

 

 

 

 

 

© 2013 - 2023 NaturalJewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel