Handgemaakte unieke edelsteen sieraden

Unieke sieraden met steen

Bij Natural Jewels vindt je absoluut unieke sieraden met edelstenen. Ieder sieraad heb ik zelf met de hand gemaakt van draad van zilver of van 14K Goldfill. Veel sieraden maak ik maar één keer, andere kunnen nogmaals gemaakt worden. Ik besteed veel aandacht aan het ontwerp, maar ook de stenen worden zeer zorgvuldig uitgezocht. Alles moet met elkaar in harmonie zijn, het ontwerp moet passen bij de steen en haar aanvullen in haar schoonheid.

Handgemaakte zilveren hangers met edelsteen, ieder sieraad is uniek en met liefde gemaakt.

Als je een sieraad met een bepaalde kleur zoekt, kun je via onderstaande linkjes die in de tekst aanwezig zijn, kijken op de betreffende pagina's.

Bij de sieraden met witte edelstenen kun je denken aan bijvoorbeeld Solarkwarts, maar ook Zoetwaterparels en Parelmoer. Ook werk ik graag met andere witte stenen zoals Kersenbloesemagaat en Dendriet Opaal. Deze laatste heeft kleine zwarte vlekjes. Onder witte edelstenen heb ik ook het transparante Bergkristal gerekend, dus die vind je ook in het assortiment. 

Citrien en Bumblebee-Jaspis zijn gele edelstenen, net als gele Agaath en Mookaiet. Meestal zijn in een aantal van die gele edelsteen sieraden ook andere kleuren te vinden. Fossielkoraal en cremekleurige Parelmoer heb ik ook op de pagina met gele edelsteen sieraden geplaatst.

Sieraden met oranje edelstenen zijn door de warme uitstraling zeer geliefd. Carneool is een steen die de meeste mensen wel kennen. En wist je dat Amber hetzelfde is als Barnsteen?

Er zijn een aantal Jaspis soorten die rood zijn, maar echt rood-rood zijn ze toch niet, meer bruinachtig rood, een beetje zo'n roestkleur, heel mooi warm dus. Verder is Rode Granaat heel donkerrood en zeer geliefd, er zijn bijna altijd wel oorbellen van zilver en 14K Goldfill beschikbaar met Rode Granaat. En wat dacht je van Koraal? En Robijn? Allemaal geschikt voor sieraden met rode edelstenen.

 

 

 

© 2013 - 2023 NaturalJewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel