NATURAL JEWELS TIPS VOOR HET BEHOUD VAN UW HANDGEMAAKTE SIERADEN

De sieraden van Natural Jewels zijn allemaal door mij met de hand gemaakt van Sterling en/of Fijn Zilver en/of 14K Goldfill. Vooral de edelstenen die zijn gebruikt kunnen kwetsbaar zijn. Daarom raad ik het volgende aan:

- heel vanzelfsprekend, maar ik wil het toch even opmerken: laat uw sieraad niet op een harde ondergrond vallen of tegen een voorwerp aanstoten. Edelstenen zijn kwetsbaar en kunnen breken als ze verkeerd terechtkomen.
- vermijd intense en / of langdurige blootstelling aan direct zonlicht. Sommige stenen zijn gevoelig voor de zon en kleuren kunnen vervagen als ze gedurende een lange tijd worden blootgesteld aan de felle zon.
- draag uw sieraden niet 's nachts en ook niet tijdens het douchen of sporten
- draag geen sieraden tijdens en na het aanbrengen van eau de toilette, eau de parfum, haarspray, lotions of andere huidverzorgingsproducten. Vooral bijvoorbeeld parels zullen hun glans verliezen als ze gedragen worden op een huid waar een chemisch product op is aangebracht.
- niet blootstellen aan agressieve chemicaliën zoals die worden aangetroffen in bubbelbaden of zwembaden.
- als u niet wilt dat uw zilveren sieraden helemaal zwart worden, bewaar ze dan in gesloten plastic zakjes met een zip-sluiting. Zilver wordt zwart door blootstelling aan zuurstof en in een zakje zal het oxidatieproces worden vertraagd.
- zoals gezegd zal zilver mettertijd zwart gaan uitslaan. Als je dit niet mooi vindt, kun je het sieraad reinigen. Dat kan door het sieraad te poetsen met een speciaal sieradenpoetsdoekje. De dieper gelegen gedeeltes zullen zwart blijven. Je kunt je sieraad ook afspoelen met koud en lauw water en eventueel een heel zacht borsteltje gebruiken. Ga voorzichtig met het zilver om, maar vooral met de stenen. Er zijn methoden om het zilver te reinigen door gebruik van soda en heet water, maar dit zal een negatief effect hebben op vrijwel alle edelstenen.

Over de energie van de stenen:
Er bestaat een wisselwerking tussen de energie van de steen en de energie van de omgeving van de steen. Stenen geven positieve energie af en nemen negatieve energie uit de omgeving op. De steen kan dof worden of zelfs gaan barsten als er een teveel aan negatieve energie in is opgeslagen. Daarom is het belangrijk om stenen die je veel draagt, regelmatig te ontladen van negatieve energie en weer op te laden met postieve energie.  Bijna alle stenen vinden het heerlijk om regelmatig met water te worden afgespoeld. Dep het sieraad met een schone theedoek en laat het drogen. Een aantal stenen mogen niet in aanraking komen met water, dat zijn:  Calciet, Chrysocolla, Celestien, Turkoois, Hematiet, lapis lazuli, magnetiet, Pyriet en Seleniet. Verder is het af te raden om de sieraden die aan een flexibel koord zijn gereden, nat te laten worden, aangezien de draad hier niet goed op zal reageren. Er zijn nog andere manieren om stenen te ontladen en weer op te laten. het voert wat ver om daar over uit te wijden, er is meer dan voldoende informatie daarover te vinden op internet. Google "edelstenen ontladen" en je vindt al snel wat je zoekt. 

© 2013 - 2024 NaturalJewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel