Sorteer op
per pagina
 • Zilveren zoetwaterparelhanger
  Zilveren zoetwaterparelhanger

  PAREL HANGEREen uniek handgemaakt hangertje van Sterling zilver met Zoetwaterpareltjes. Ranken van zilver slingeren tussen de hele kleine zoetwaterparels en het bloemetje van Fijn zilver om het frame heen. Het bloemetje is op het…

  € 59,50
 • zilveren Agaat hanger
  zilveren Agaat hanger

  ZILVEREN OORBELLEN MET AGAATEen grote en unieke hanger van Sterling zilver met een Agaat. De hanger bestaat uit een dunne schijf van Agaat aan zilveren gehamerde cirkels. De steen heeft een prachtig patroon, in het midden is het…

  € 79,50
Sorteer op
per pagina

Edelsteen hanger zilver

Zilveren hanger edelsteen

Hangers met edelsteen zijn bij Natural Jewels beschikbaar in vele soorten en maten. Wat ik graag het eerste aan je zou willen laten zien, zijn de edelsteen hangers van zilver, waar één edelsteen in het middelpunt staat en waar ik sierlijk zilverwerk omheen heb gezet. Het kost erg veel tijd een dergelijke hanger te maken, maar het resultaat is altijd bijzonder te noemen. Omdat deze hangers helemaal met de hand zijn gemaakt (zoals overigens alle sieraden die je op deze website vindt) en omdat ik van te voren eigenlijk zelf niet weet, hoe het gaat worden, zijn ze echt uniek. Namaken gaat niet, ik weet zelf naderhand niet meer hoe ik het heb gedaan. Iedere hanger met sierlijk zilverwerk is weer anders en ik denk dat ik nooit zal stoppen met ze te maken. Want het is behalve mijn werk, ook mijn grote liefde. In de loop van de jaren zijn er al erg veel zilveren edelsteen hangers gemaakt, kijk eens op de pagina met verkochte sieraden, dan kom je er ongetwijfeld een aantal tegen!

Zilveren hanger met edelsteen

Natuurlijk zijn er ook eenvoudige hangers met edelsteen, van een klein brioletje in een zilveren setting tot grote schijven van bijvoorbeeld Agaat. De kleine hangertjes maak ik vaak in setjes van drie verschillende edelsteentjes die mooi met elkaar combineren, ik kan uren bezig zijn met steentjes bij elkaar zoeken. Want niet alleen de kleur, maar ook de grootte en de vorm moet kloppen met elkaar. En misschien nog wel het belangrijkste, de uitstraling van de edelstenen moet met elkaar in harmonie zijn en het liefst nog elkaar versterken. Het bij elkaar zoeken op deze manier kost veel meer tijd dan het in het zilver zetten. En dat voel je in alle sieraden van Natural Jewels terug: de zorg en de aandacht die erin is gestopt. Heb je een hanger gevonden en wil je er misschien zilveren edelsteen oorbellen bij uitzoeken? Dat kan natuurlijk altijd, en voor je het weet heb je een prachtig setje bij elkaar gezocht.

Zilveren hanger met steen

Soms ontstaat er vanzelf wat meer dan die drie steentjes bij elkaar, dan leg ik na lang zoeken een stuk of 5 stenen samen, die erom vragen om in één sieraad bij elkaar te mogen zijn. Dan wordt dat vaak een robuuste edelsteen hanger van zilver. Tijdens het maken wordt het geheel vaak aangevuld met nog wat zilveren elementen. Het resultaat is altijd een zilveren edelsteen hanger, waarin het lijkt alsof de stenen voor elkaar zijn gemaakt. En wat is het een goed gevoel om zo'n hanger te dragen en gedurende de dag een aantal keren in je hand te nemen.

Misschien vind je het leuk wat meer over zilver te weten? Zilver is niet zomaar zilver, er is veel over te vertellen. 

 

 

© 2013 - 2024 NaturalJewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel